Vertrek aanstaande?: 'Als voor hem de kans langskomt dan gaat hij die grijpen'

Vertrek aanstaande?: 'Als voor hem de kans langskomt dan gaat hij die grijpen'

28 reacties 28
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is de officiële winnaar van de TOTO KNVB-Beker. In de afgelopen drie jaar heeft Feyenoord onder Arne Slot een Conference League finale gespeeld, een kampioenschap gewonnen én nu dus ook de beker. In de Kick-Off Eredivisie podcast van De Telegraaf wordt uiteraard de finale besproken maar ook de komende transferzomer van Feyenoord.

Vertrek van Arne Slot?

De heren gaan uit van een vertrek van Arne Slot deze zomer nu de oefenmeester alles heeft gewonnen wat er in Nederland te winnen valt. Slot gaf zelf aan dat hij nog de Johan Cruijff Schaal kan winnen en Europees nog een prijs kan pakken met Feyenoord, Driessen zegt daarover: "Over de Supercup was een grap want hij vond de Beker niet eens een hoofdprijs, zei die. En een Europese prijs die pakt hij nooit. Johan Cruijff Schaal is niet eens een troostprijs. Daarvoor blijf je niet. Hij heeft nu al 2/3 keer laten zien dat hij een heel elftal kan opbouwen, gaat hij dat nog een vierde keer doen? Waar zit nog de uitdaging? Als voor hem de kans langskomt dan gaat hij die grijpen."

De Bekerfinale

Over de wedstrijd zegt Valentijn Driessen: "Het werd eigenlijk pas leuk na die rode kaart voor Minteh, met tien tegen elf was het een leuke wedstrijd." Volgens Mike Verweij is het sentiment op Social Media dat Serdar Gözübüyük last van Kuipvrees had onterecht: "Dat vond ik dus juist niet getuige ook die rode kaart die hij aan Minteh gaf, waarvan ik die tweede gele kaart gewoon terecht vond." 

Zerrouki

Op basis van de kansen die Ramiz Zerrouki dit seizoen heeft gekregen denkt Valentijn Driessen dat Feyenoord een miskoop heeft met de Algerijn. Pim Sedee vraagt de journalist of Zerrouki nog het gewenste niveau gaat halen voor basisspeler van Feyenoord: "Dat denk ik niet, als hij een vaste opdracht heeft om iemand uit te schakelen, dat lukt hem nog wel. Maar als hij meer vrijheid krijgt, dan gebeurt er eigenlijk weinig."

Lees ook