Gimenez ontwijkt vraag over toekomst: 'Ik moet me focussen op de wedstrijden die nog komen'

Santiago Gimenez was gisteren in de wedstrijd tegen N.E.C. om de TOTO KNVB beker eindelijk weer eens belangrijk voor zijn elftal. De Mexicaan gaf de assist bij het enige doelpunt van de wedstrijd. Na afloop sprak Soccernews de spits over zijn wedstrijd en zijn toekomst. 

Gimenez was na afloop duidelijk, Feyenoord heeft een hele zware aanloop gehad naar de bekerfinale. De club versloeg Utrecht, PSV, AZ, Groningen en N.E.C. om de beker omhoog te kunnen houden. De sfeer in de kleedkamer is dan ook heel erg goed. "We hebben ze allemaal kunnen verslaan, dus we zijn blij.”

Gimenez is misschien wel de meest besproken speler bij Feyenoord, maar hij laat zich ook totaal niet afleiden. Hij is gemaakt voor het spelen van finales. "Ik geloof dat God me weer een kans gaf om een finale te spelen. Het was mijn taak om alles te geven voor zijn glorie.”

Toekomst

Gimenez wordt gelinkt aan diverse clubs in Europa. De spits wil na de wedstrijd totaal niet ingaan op zijn toekomst. Zijn antwoord op de vraag weet je al waar je volgend seizoen speelt? "Ik moet me focussen op de wedstrijden die nog komen."

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten