De Goeij: 'Logisch dat hij speelt'

Langzaam wordt er vooruitgegeken naar zondag. Dan speelt Feyenoord in de finale van de TOTO KNVB Beker tegen NEC Nijmegen. Oud-Feyenoorder Ed de Goeij verwacht dat de Rotterdammers zondag in De Kuip gaan winnen.

Zelf is De Goeij op uitnodiging van de KNVB ook bij de wedstrijd. Hij won in zijn carrière drie keer de beker met Feyenoord. De landstitel is volgens de oud-doelman nog net wat specialer, maar de beker is ook een hoofdprijs.

De Goeij verwacht een overwinning van Feyenoord, al zal het een lastige wedstrijd worden. 'Leuk ploegje, moet ik zeggen', zegt De Goeij in gesprek met het Algemeen Dagblad, doelend op NEC Nijmegen. 'Maar ik zie Feyenoord uiteindelijk met 2-0 winnen. En ik verwacht trouwens nog wat bijzonders...' De Goeij doelt op het feit dat hij verwacht dat Santiago Gimenez weer gaat scoren.

Over de keeperskwestie heeft de oud-Feyenoorder een mening. Hij vindt Bijlow de beste doelman, maar noemt zijn blessuregevoelligheid. 'Wellenreuther heeft hem uitstekend vervangen. Logisch dat hij speelt.' De Goeij wil aan Wellenreuther als tip meegeven dat hij nog even moet wachten met de keuze die hij gaat maken. De doelman wil graag spelen. 'Wie weet vertrekt Justin straks wel. Dan is hij bij Feyenoord dus gewoon de vaste eerste doelman.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten