Meijer niet bang voor Feyenoord: 'Dan zullen we zien of we tegen die druk bestand zijn'

Meijer niet bang voor Feyenoord: 'Dan zullen we zien of we tegen die druk bestand zijn'

32 reacties 32
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag in de TOTO KNVB bekerfinale op tegen NEC Nijmegen. De club die aan de hand van Rogier Meijer bleef verbazen, komt zondag zeker niet met knikkende knieën naar de Kuip, maar is wel onder de indruk van de Rotterdammers. 

Feyenoord won met 6-0 van Ajax, maar Meijer is al langer onder de indruk van de mannen van Arne Slot. "Ja, Feyenoord maakte indruk. Maar Feyenoord maakt altijd indruk op mij", aldus Meijer in Voetbal International die ook weet dat er genoeg sentimenten spelen in die wedstrijd waardoor de spelers extra gretig waren. Dat zal voor de finale ook zomaar kunnen zijn. 

Meijer wil NEC zeker niet in de favorieten rol duwen. "Uiteraard is Feyenoord de favoriet. Een uitstekende ploeg, die normaal gesproken in een volle Kuip ook nog iets extra's kan", maar Meijer hoopt dat extra supporters bij de bekerfinale NEC wat extra's kunnen geven. 

Meijer wil doen, wat NEC eigenlijk heel het seizoen al doet. En dat is gewoon 'normaal' doen. Voetballen zoals altijd en proberen onder de druk en intensiteit van Feyenoord uit te komen. Daarbij gaat het om een wedstrijd die een prijs kan opleveren, dat brengt extra druk met zich mee. "Dan zullen we zien of we tegen die druk bestand zijn."

Lees ook
Lees ook