QTerminals nieuwe Official Training Partner van Feyenoord

QTerminals nieuwe Official Training Partner van Feyenoord

8 reacties 8
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft op de website bekend gemaakt dat met ingang van het nieuwe seizoen QTerminals de Officiel Training Partner van Feyenoord wordt. QTerminals is een logistieke dienstverlener en containerterminal operator. Zij hebben een overeenkomst gesloten waardoor het de komende drie jaar met het logo op de trainingslijn komt te staan.

Het zal gaan om de tenues van zowel Feyenoord 1, Feyenoord Vrouwen 1 en alle elftallen van de Feyenoord Academy. Het bedrijf zal ook de maatschappelijke projecten van de Feyenoord Foundation nadrukkelijk gaan ondersteunen.

Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord, is blij met de overeenkomst. ‘Er spreekt veel vertrouwen uit over de weg die de club is ingeslagen en hoe positief hier ook door het bedrijfsleven naar wordt gekeken', zegt Van der Knaap op de website van Feyenoord. 'Bovendien onderstreept dit partnership met QTerminals andermaal onze nauwe band en Feyenoords rol als verbinder met de haven, de stad en de regio en de bedrijven die er actief zijn. Inmiddels hebben meer dan 300 bedrijven uit Groot-Rijnmond zich aan Feyenoord verbonden,’ vervolgt Van der Knaap. ‘We zijn daarmee één van de grootste zakelijke netwerken van het gebied en zien de belangstelling van bedrijven alleen maar groeien. Het valt daarbij op dat, zoals nu met QTerminals eveneens het geval is, steeds meer bedrijven zich ook graag aan ons verbinden vanwege de vele succesvolle maatschappelijke projecten die Feyenoord in Rotterdam en daarbuiten ontplooit. Daarmee onderscheiden we ons nadrukkelijk, en doen we gezamenlijk met deze partners ons best om de stad en de regio steeds een beetje mooier te maken.’

André Kramer, CEO van QTerminals Kramer Rotterdam is ook blij met de overeenkomst. ‘Met dit meerjarige partnership willen we onze band met Feyenoord en onze aanwezigheid in Europa’s grootste containerhaven luister bij zetten. Ik zie deze samenwerking als een belangrijke mijlpaal in de reis van ons familiebedrijf, die zestig jaar geleden is begonnen door mijn vader.’

Kramer Group, waar QTerminals in augustus van het vorig jaar een meerderheidsbelang in nam, is sinds 2010 verbonden aan Feyenoord. Het heeft zes locaties in de Rotterdamse haven, waarvan vijf op de Maasvlakte en één in het Waal-Eemhavengebied.

Lees meer over
Lees ook