'Feyenoord informeel in gesprek over contractverlenging Geertruida'

'Feyenoord informeel in gesprek over contractverlenging Geertruida'

17 reacties 17
Bron: 1908.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord zou opnieuw informeel in gesprek zijn om het contract van Lutharel Geertruida te verlengen, zo meldt 1908.nl. De club, Geertruida zelf en het management van de verdediger hebben uiteenlopende ideeën over de verlenging, wordt er nu toch weer werk gemaakt over een verlenging. Toch lijkt een verlenging nog ver weg. Het huidige contract van Geertruida loopt nog tot medio 2025.

Omdat het contract van Geertruida na het volgende seizoen afloopt, zullen de Rotterdammers, mochten ze nog een grote som geld willen ontvangen voor de verdediger, naar alle waarschijnlijk aankomende zomer moeten proberen om de verdediger te verkopen.

Feyenoord zelf zou graag nog een extra seizoen willen toevoegen aan het contract, maar het kamp Geertruida zou tot op heden hier nog niet op hebben toegehapt. Wel zou er een tegenvoorstel zijn gedaan waardoor de verdediger 3,5 miljoen euro salaris heeft. Daar moet dan nog tekengeld bij. Ook bonussen voor de zaakwaarnemers komen daar nog bovenop.

De Rotterdammers zouden nog niet mee willen gaan in dit voorstel, al weet Feyenoord ook dat als het contract niet wordt verlengd, het transferbedrag aan de lange kant kan zijn.

Er zou momenteel nog geen aanbieding zijn van een club op Geertruida. De komende maanden kan dat snel veranderen, zo is de inschatting van Feyenoord. De actuele marktwaarde van Geertruida is volgens Transfermarkt.nl momenteel 32 miljoen euro. Dit seizoen speelde de verdediger tot op heden 42 officiële wedstrijden, waarin het zeven keer scoorde en vier assists gaf.

Lees meer over
Lees ook