Oud-Feyenoorders | Senesi en Kökçü van groot belang

Oud-Feyenoorders | Senesi en Kökçü van groot belang

1 reactie 1
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de uitwedstrijd met 0-1 van Fortuna Sittard. De Rotterdammers zijn nu zo goed als zeker van plaats twee verzekerd, en kunnen zichzelf klaarstomen voor de bekerfinale van aankomende zondag. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een goed resultaat konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten met 2-2 gelijkspelen tegen het Bournemouth van Luis Sinisterra en Marcos Senesi. Malacia zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Sinisterra begon in de basis, maar moest in 39e minuut het veld alweer geblesseerd verlaten. De Colombiaan haalde nog een passnauwkeurigheid van 83% en schoot één keer richting doel. Via Sofascore kreeg hij een 6.7. Senesi speelde 90 minuten en gaf daarin zelfs twee assists. Verder won de Argentijn 50% van zijn duels en haalde hij een passnauwkeurigheid van 76%. De verdediger kreeg nog een gele kaart en haalde een 7.6, via Sofascore, voor zijn prestaties. Manchester United staat op plaats zeven en Bournemouth op plaats dertien. 


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met 2-0 van Brentford. Hamer speelde 90 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 71%. Verder won de middenvelder ongeveer 40% van zijn duels en kreeg hij een 6.6 via Sofascore. Sheffield United staat op de laatste plaats in de Premier League. 


Portugal 

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 3-0 van Moreirense. Kökçü speelde 86 minuten en wist daarin sportief revanche te nemen op de trainer door te scoren. Verder haalde de Turks international een passnauwkeurigheid van 85% en kreeg hij een 7.9 via Sofascore. Aursnes zat niet bij de wedstrijdselectie door een schorsing. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo verloren zondag de uitwedstrijd van Ross County met 3-2. Dessers begon in de basis en speelde 73 minuten en schoot daarin vier keer richting doel. Verder haalde de Nigeriaanse spits een passnauwkeurigheid van 65% en een 6.6 via Sofascore. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije 

Sebastian Szymanski zag zondag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 1-2 winnen van Karagümrük. Szymanski zat niet bij de wedstrijdselectie. Fenerbahçe staat op plaats twee in de Turkse Süper Lig.   

 

Lees meer over
Lees ook