Wellenreuther: 'Ik ben niet een speler die graag op de bank zit'

Wellenreuther: 'Ik ben niet een speler die graag op de bank zit'

16 reacties 16
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Timon Wellenreuther hield opnieuw het doel schoon in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Feyenoord wist uiteindelijk met 0-1 te winnen door een doelpunt van Dávid Hancko.

Na afloop reageerde de doelman op de wedstrijd. 'Het was niet makkelijk', zegt Wellenreuther in gesprek met ESPN. 'Het veld was droog. Ik ben blij dat we opnieuw geen tegendoelpunt hebben gehad. Het is 0-1, en dat telt.' Wellenreuther had zondagmiddag weinig te doen, maar moest een paar keer in acite komen. 'Dat is hoe een keeper van Feyenoord werkt.'

Het is nog maar de vraag of Wellenreuther ook volgend seizoen bij Feyenoord speelt. Momenteel speelt hij, omdat Justin Bijlow een tijd geblesseerd was. 'Ik ben blij dat ik speel, dat ik minuten maak. Ik ben blij dat ik de finale speel. We hopen de finale te winnen, dat is het belangrijkste.' Er zouden geruchten zijn dat ook PSV interesse zou hebben. 1908.nl meldde dit. 'Ik hoor dingen, maar ik weet het niet. Ik ben niet een speler die graag op de bank zit. Niemand wil heel de week hard trainen en dan op de bank zitten. Soms moet je je rol accepteren.' Op de vraag of hij volgend seizoen ergens eerste doelman is, zegt Wellenreuther ja.

Lees ook
'PSV zocht toenadering met doelman Feyenoord'
Transfer

'PSV zocht toenadering met doelman Feyenoord'

Lees meer over
Lees ook