'PSV zocht toenadering met doelman Feyenoord'

'PSV zocht toenadering met doelman Feyenoord'

50 reacties 50
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Website 1908 meldt dat PSV Timon Wellenreuther wilde losweken bij Feyenoord. Niet alleen de Eindhovenaren maar ook Europese teams zouden de doelman willen overnemen.

PSV zou recent informatie over de Wellenreuther opgevraagd hebben, om zo te weten hoe de doelman in de zomer overgenomen zou kunnen worden. 1908 meldt: 'Vooralsnog ligt er geen concreet Eindhovens voorstel bij de speler en ook is Feyenoord nog niet officieel op de hoogte gesteld, maar dat er concurrerende belangstelling is voor de doelman staat vast.'

Wellenreuther werd vorig jaar gehuurd van RSC anderlecht en bleek een waardig vervanger van Justin Bijlow in het kampioensjaar. Daarna werd de zogenaamde koopoptie 'getriggerd' en is de keeper voor één miljoen euro definitief overgekomen naar Rotterdam.

Ook dit seizoen vervangt de Duitser de geblesseerde Justin Bijlow en doet dit naar behoren. Er zijn ook geluiden vanuit de media en supporters dat Wellenreuther zijn plek onder de lat mag blijven behouden als Bijlow weer volledig wedstrijdklaar zou zijn.

 

Lees meer over
Lees ook