OFFICIEEL | Mike Kleijn maakt overstap naar Sparta Rotterdam

OFFICIEEL | Mike Kleijn maakt overstap naar Sparta Rotterdam

Mike Kleijn maakt overstap naar Sparta Rotterdam, zo meldt Sparta Rotterdam op de website. De 19-jarige speler tekent een contract voor vier seizoenen.

Op zijn zesde maakte het talent al de overstap naar de Feyenoord Academy. Momenteel speelt Kleijn bij Feyenoord Onder 21. Daar is hij aanvoerder. De 19-jarige middenvelder heeft een aflopend contract waardoor hij transfervrij de overstap kan maken naar Sparta Rotterdam.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta Rotterdam, is blij met de komst van Kleijn. 'Hoewel de transferwindow nog niet geopend is, zijn wij op de achtergrond al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen samen te stellen', zegt Nijkamp op de website van Sparta Rotterdam. 'Wij denken dat Mike een belangrijke rol kan gaan spelen in de toekomst. Bij Feyenoord staat hij goed aangeschreven en maakte hij op ons ook een goede indruk in de wedstrijden die we van hem bekeken hebben. Ondanks zijn negentien jaar is hij al aanvoerder van het hoogste jeugdelftal. Daarnaast kan Mike op zowel het middenveld, voornamelijk als een ‘acht’, en als linksback uit de voeten, wat hem multifunctioneel maakt. We zijn blij Mike volgend seizoen welkom te heten bij Sparta.'

Lees ook