'Premier League-club ziet in Giménez versterking voor aanvalslinie'

'Premier League-club ziet in Giménez versterking voor aanvalslinie'

42 reacties 42
Bron: Twitter.com
Foto: Pro Shots

Tottenham Hotspur FC is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Feyenoorder Santiago Gimenez, dat meldt Rudy Galetti via Twitter/X. Ondanks de mindere vorm van de Mexicaan, schijnt de spits voor de Londense voetbalclub als prioriteit nummer één te worden gezien om de spitspositie te bekleden. 

Sinds het vertrek van Harry Kane heeft Tottenham Hotspur FC met Richarlison en Timo Werner maar twee spitsen in de gelederen. Echter is de laatste gehuurd van RB Leipzig en is het niet zeker of de Duitser na dit seizoen nog bij de Spurs voetbalt. Galetti meldt dat er al een aantal weken contact is tussen Feyenoord en Tottenham Hotspur FC om Giménez naar Londen te halen.

Of het echt tot een transfer komt is de vraag. Giménez heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2027 en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt.nl een waarde van 45 miljoen euro. De Mexicaan kende een goede eerste seizoenshelft, maar weet na de winterstop moeilijker het net te vinden. Dit seizoen speelde Giménez tot dusver 38 wedstrijden waarin hij bij 30 doelpunten betrokken was (24 goals, 6 assists).

Lees ook