Vermoedelijke opstelling: 'Slot laat opnieuw Ivanušec starten'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot laat opnieuw Ivanušec starten'

13 reacties 13
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt komende zondag in de Eredivisie de wedstrijd tegen FC Utrecht. Het is nog twijfelachtig of Calvin Stengs weer bij de wedstrijdselectie kan zitten. Arne Slot gaf vrijdagmiddag tijdens de persconferentie, die werd uitgezonden op Feyenoord ONE, aan dat Stengs vandaag een tik tegen de enkel heeft gehad en dat het afwachten is of hij zondag van de partij kan zijn.

FR-Fans.nl verwacht dat Slot met dezelfde elf spelers gaat spelen als de afgelopen competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. Dat betekent dat Wellenreuter op doel begint. Achterin begint Geertruida als rechtsback, Beelen en Hancko als centrale duo, en Hartman als linksback. De verdediger keerde geblesseerd terug van het Nederlands Elftal zonder maar één minuut te spelen, maar lijkt zondag gewoon inzetbaar te zijn.

Het middenveld lijkt te gaan bestaan uit Wieffer, Zerrouki en Timber. Laatst genoemde maakte deze week zijn debuut voor het Nederlands Elftal in de oefeninterland tegen Duitsland. Voorin lijken Minteh, Gimenez en Ivanušec een basisplaats te hebben.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman, Wieffer, Zerrouki, Timber, Minteh, Gimenez , Ivanušec.

Laatste nieuws over Feyenoord GRATIS via WhatsApp?

Klik hier om Feyenoord nieuws te krijgen via WhatsApp

Lees ook