Oud-Feyenoorders | Een onrustig weekend

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de uitwedstrijd met 2-3 van SC Heerenveen en liet tijdens de moeilijke uitwedstrijd zien dat zij (nog steeds) over mentale weerbaarheid beschikken. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook hun veerkracht konden tonen dit weekend?


Engeland

Tyrell Malacia zag zondag zijn team de kwartfinale in de FA Cup met 4-3 winnen van Liverpool. Malacia zat nog niet bij de selectie door een blessure, maar is dichtbij een rentree. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi spelen hun volgende wedstrijd pas na de interlandperiode. Dit is de thuiswedstrijd tegen Everton op 30 maart om 16.00 uur. 


Gustavo Hamer speelt ook op 30 maart om 16.00 uur zijn eerstvolgende wedstrijd in de Premier League. Sheffield United speelt dan de thuiswedstrijd tegen Fulham. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de uitwedstrijd met 0-1 van Casa Pia. Kökçü was uit disciplinair geschorst door een interview waarin hij zich kritisch uitliet richting de trainer. De Turks international is niet tevreden over zijn speeltijd en de rol die hij krijgt toegewezen van de trainer. Aursnes speelde daarentegen 90 minuten en won daarin ongeveer 40% van zijn duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 78% en gaf hij drie keypasses. Via Sofascore kreeg Aursnes een 7.5. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo spelen de eerstvolgende competitiewedstrijd op 30 maart om 16.00 uur de thuiswedstrijd tegen Hibernian.


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag het krankzinnige uitduel tegen Trabzonspor met 2-3. Szymanski zal deze wedstrijd niet snel vergeten, omdat boze Trabzonspor ultras het veld bestormden om de Fenerbahçe spelers aan te vallen. De Pool speelde zelf nog 83 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 80%. Verder schoot de aanvallende middenvelder één keer richting doel en kreeg hij een 6.9 via Sofascore. Fenerbahçe staat op plaats twee in de Turkse Süper Lig. 

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten