'Beide opties waren mooi, ik had ze graag allebei geaccepteerd'

Afgelopen winterse transferperiode leek het er even op dat Feyenoord Luciano Rodríguez zou vastleggen. De 20-jarige aanvaller staat onder contract bij het Uruguayaanse Liverpool. Naast Feyenoord zou ook het Argentijnse River Plate interesse hebben gehad in de aanvaller.

Zelf had Rodríguez wel een stap willen maken. Hij gaat in een interview met DSPORTS Radio vooral in op de interesse van River Plate. 'Het was lastig omdat ik in Venezuela was voor de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen', zegt Rodríguez in gesprek met DSPORTS Radio. 'De realiteit is dat er andere aanbiedingen waren, maar als in Uruguay was geweest, zou het anders zijn afgehandeld.'

Rodríguez bevestigt ook dat Feyenoord interesse had, al geeft de aanvaller aan dat hij River Plate een mooie club vindt, maar dat spelen in Europa een grote stap zou zijn geweest in zijn carrière. 'Beide opties waren mooi, ik had ze graag allebei geaccepteerd', zegt Rodríguez.

Feyenoord lijkt nog steeds te hopen op de handtekening van de 20-jarige aanvaller. De Rotterdammers zouden nog steeds in onderhandeling zijn over een eventuele komst in de zomerse transferperiode.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten