Sánchez: 'Het blijft een prachtig shirt'

Misschien is de naam van Pablo Sánchez, bijnaam Vitamina, door de jaren heen wat op de achtergrond geraakt. Maar Sánchez is op zijn 51ste nog steeds druk met het spel en is zijn tijd bij Feyenoord ook nog niet vergeten. Het Algemeen Dagblad zocht de voormalig aanvallende middenvelder op en publiceerde het interview op de website van de krant.


‘Ik voelde mij zo ongelooflijk trots’, zegt Sánchez als hij terugblikt op zijn tijd bij Feyenoord. Dit doet hij in een interview met het Algemeen Dagblad, waar het gehele interview terug te lezen is op de website van het AD. De in Argentinië geboren speler werd in zijn eerste seizoen voor Feyenoord direct clubtopscorer. ‘Dankzij de briljante Henrik Larsson’, voegt Sánchez eraan toe.


‘Ik genoot volop van Ronald Koemans lange passes op maat – wat een precisie –, de voorzetten van Gaston Taument en het talent van Jean-Paul van Gastel’, gaat de oudprof verder. In totaal speelde de Argentijn 66 wedstrijden voor de Rotterdammers en weet 22 keer het net te vinden.

 

Op dit moment volgt Sánchez Feyenoord vanaf de zijlijn. Zo keek hij laatst naar de Europa League wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord. 'Ik zag Feyenoord laatst wel in de penaltyreeks tegen AS Roma. Het blijft een prachtig shirt', legt Sánchez uit.


In 2005, na omzwervingen in België, Spanje en Argentinië, besluit Sánchez een punt achter zijn carrière te zetten. In 2007 begint hij aan zijn trainers avontuur. Op dit moment is hij de trainer van de Chileense ploeg CD Palestino uit de hoofdstad Santiago.

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten