'Slot weer genoemd bij meerdere Europese topclubs'

Feyenoord lijkt weer een onrustige zomer tegemoet te gaan. De Rotterdammers leken afgelopen zomer Arne Slot al kwijt te raken, maar uiteindelijk tekende de oefenmeester een nieuw contract. Gisteren na de wedstrijd tegen PSV werd Slot geconfronteerd met het nieuws dat hij op het lijstje van Bayern München staat.

Slot wilde niet te veel ingaan op de eventuele interesse. “Daar kan ik echt geen antwoord op geven, maar mooi dat ik op een lijstje sta”, aldus Slot geciteerd door de Telegraaf. De oefenmeester stond afgelopen zomer al eens in de belangstelling van Chelsea, maar uiteindelijk werd daar Mauricio Pochettino trainer, maar met een 11e plaats en een publiek die zich roert kan daar zomaar weer een plekje vrijkomen.

Bij Bayern München is Xabi Alonso de topfavoriet voor de trainerspositie, maar de oefenmeester staat bij meerdere clubs op de radar. Zo lijkt ook Liverpool geïnteresseerd, Alonso was daar eerder actief als speler en lijkt nu ook voor de trainerspositie in aanmerking te komen. Alonso is momenteel trainer bij Bayer Leverkussen dat in de Bundesliga ruim aan kop gaat.

Trainerscarrousel

In Europa lijkt zomaar een ware trainerscarrousel opgang te kunnen komen. Jürgen Klopp vertrekt bij Liverpool, Xavi vertrekt bij FC Barcelona en Thomas Tuchel vertrekt bij Bayern München. Daarmee worden trainers als Xabi Alonso, Roberto de Zerbi, Graham Potter en Slot ineens met allerlei clubs in verband gebracht.

Feyenoord blijft inzake een mogelijk vertrek rustig. Door de contractverlenging afgelopen zomer mag de club vragen wat het wil voor de hoofdtrainer. Daarnaast heeft Slot ook al eens uitgesproken dat hij Feyenoord verder wil helpen de financiële positie te verbeteren. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten