Schelvis: 'Dat is eigenlijk wel het verhaal van dit seizoen'

5 reacties 5
Bron: Rijnmond.nl

De topper tussen PSV en Feyenoord eindigde zondagmiddag in een gelijkspel. De ploeg uit Eindhoven kwam op voorsprong, maar de Rotterdammers kwamen nog in de eerste helft op gelijke hoogte. In de tweede helft was het Feyenoord die op voorsprong kwam, maar PSV weer gelijk maakte.

Emile Schelvis zag Feyenoord ook gelijk spelen. De analist dacht even dat de Rotterdammers zouden kunnen winnen. 'Dat is eigenlijk wel het verhaal van dit seizoen', zegt Schelvis in gesprek met Rijnmond. 'In grote wedstrijden staan ze vaak voor, maar trekken ze het niet over de streep.' Door het gelijke spel lijkt Feyenoord het kampioenschap uit het hoofd te kunnen zetten.

Santiago Gimenez zorgde voor de 1-2. Schelvis vond de aanvaller weer beter dan de afgelopen weken. 'Alleen moet hij niet om kaarten gaan vragen.' Ook over het gedrag van Guus Til is Schelvis niet te spreken. 'Hij gedroeg zich ook vreselijk. Waarom doet hij dat nou?'