Feyenoord Onder 21 boekt zege in Zwolle

7 reacties 7

Feyenoord Onder 21 heeft opnieuw een overwinning geboekt in de O21 Divisie 1 Voorjaarcompetitie. Op bezoek bij PEC Zwolle Onder 21 wist de ploeg van Melvin Boel met 0-2 te winnen. Vroeg in de wedstrijd wist Jayden Slory Feyenoord O21 naar de voorsprong te schieten, waar twintig minuten na rust Joep van der Sluijs de tweede treffer op zich nam. Door de overwinning komt de ploeg na zes duels op zestien punten.

Door de winst van FC Groningen Onder 21 kunnen de Rotterdammers (op termijn) hun eerste plek verliezen. De Groningers hebben namelijk twee verliespunten minder en kunnen bij het winnen van hun inhaalduel de koppositie pakken in de competitie.

De wedstrijd is niet live te zien. FR-Fans houdt een liveverslag bij.