Grueter: 'Dit keer was Minteh de gebraden haan'

Grueter: 'Dit keer was Minteh de gebraden haan'

6 reacties 6
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Presentator Jeroen Stekelenburg heeft met Jeroen Grueter, Arman Avsaroglu en Philip Kooke terug geblikt op de wedstrijd tussen Almere City en Feyenoord In de NOS Voetbalpodcast.

Commentator Jeroen Grueter had positieve woorden over voor Feyenoord: 'Als je zo diep bent gegaan, zoals Feyenoord is gegaan donderdag en dan, waanzinnig bittere uitschakeling, kater van jewelste, dan moet je nog terug. Dan voelen de benen net wat zwaarder dan anders en dan moet je om 14:30 zondag aantreden in of all places Almere. Dat vergt wel iets van je vermogen om daar weer iets van te maken en ik vond dat ze dat wel heel knap deden.'

Uiteraard was ook de afgekeurde goal van Lutsharel Geertruida onderwerp van gesprek. De mannen zijn van mening dat de VAR niet had hoeven ingrijpen, aangezien er bij de buitenspelsituatie sprake was van interpretatie. 'Dat doelpunt kwam niet en dan zie je dat Feyenoord zich echt in de wedstrijd moet vastbijten om toch met die overwinning naar huis te gaan en dat lukt dan na een aantal omzettingen. En dit keer was Minteh de gebraden haan met twee goeie goals, maar ik vind dat toch knap, ik vind dat je daar best respect voor mag hebben,' vervolgt Grueter.

Verder bespreken de heren de aanstaande halve finale in de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en FC Groningen. De mannen hadden graag gezien dat Feyenoord naar Groningen af zou moeten reizen, aangezien dat de wedstrijd en de spanning ten goede zou doen. De loting heeft echter anders uitgewezen, dus zal FC Groningen naar De Kuip moeten komen om een finaleplek te proberen te veroveren.

Lees ook
Perez: 'Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd'
Nieuws

Perez: 'Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd'

Lees ook