Perez: 'Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd'

Perez: 'Ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd'

4 reacties 4
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Kenneth Perez denkt niet dat PSV zomaar van Feyenoord gaat winnen, zo gaf hij maandagavond aan bij Voetbalpraat van ESPN.

Commentator Vincent Schildkamp vroeg Perez of Feyenoord het PSV lastig kan maken in de huidie vorm. De analist antwoordde: 'Ja, ik vind dat wel een hele gelijke wedstrijd, ondanks het puntenverschil.' PSV staat bovenaan en heeft tien punten voorsprong op Feyenoord, een overwinning voor Feyenoord zou de spanning iets terug kunnen brengen. De marge is groot, maar Perez ziet de kleine verschillen tussen beide clubs: 'PSV heeft net iets meer individuele kwaliteiten, maar ik vind dat Feyenoord meer teamtactisch beter zijn.' 

Feyenoord wist zondagmiddag nog met 0-2 te winnen van Almere City dankzij twee goals van Gambiaan Yankuba Minteh. Minteh was als invaller belangrijk door de 0-1 voorsprong binnen te schieten. In de blessuretijd verdubbelde hij de voorsprong voor de Rotterdammers en besliste zo de wedstrijd.

De komende week wacht Feyenoord voor de topper tegen PSV nog een belangrijk affiche. Donderdagavond komt FC Groningen naar Rotterdam voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker, die om 20:00 zal worden afgetrapt.

Lees ook
Lees ook