El Ahmadi kritisch: 'Dat vind ik bij Giménez veel te mager'

El Ahmadi kritisch: 'Dat vind ik bij Giménez veel te mager'

15 reacties 15
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-spits Santiago Giménez is de laatste maanden niet de spits die hij aan het begin van dit seizoen was. Hij scoort de laatste weken heel moeizaam, zien ook oud-Feyenoorders Willem van Hanegem en Karim El Ahmadi. Zij reageren over de vorm van de Mexicaan bij het Algemeen Dagblad.

Giménez heeft dit seizoen maarliefst 19 doelpunten op zijn naam staan, allemaal in de eerste seizoenshelft. Dat de Mexicaan kan scoren is dus bekend, maar de laatste weken is hij stilgevallen. 

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem is kritisch op het spel van Giménez: 'Hij valt wel heel ver terug nu. In Almere was het helemaal niets en dat was niet voor het eerst.' Volgens Van Hanegem liet Giménez voetballend gezien een stuk meer zien voor de winterstop, door vanuit het niks een kans te kunnen creëren.

Ook El Ahmadi is ook niet gecharmeerd van het spel van de spits: 'Er zijn spitsen die als ze even niet hebben gescoord voetballend nog wel iets laten zien, maar dat vind ik bij Giménez veel te mager', aldus de oud-Feyenoorder. El Ahmadi zag Giménez in het begin van de wedstrijd tegen Almere City een kans op een doelpunt niet verzilveren, waar hij in de eerste seizoenshelft, volgens zijn mening, zeker een goal had gemaakt.

Aankomende week wacht Feyenoord en Giménez twee belangrijke wedstrijden met de halve finale van de TOTO KNVB Beker en de topper tegen PSV. Donderdag 29 februari zal Feyenoord om 20:00 aantreden in de eigen Kuip om het op te nemen tegen FC Groningen in de strijd om een plek in de finale. Drie dagen later wacht om 14:30 het uitduel tegen koploper PSV.

Lees ook
Uitslag Man of the Match Almere City FC - Feyenoord
Nieuws

Uitslag Man of the Match Almere City FC - Feyenoord

Lees ook