'Dat is meer dan PSV te bieden heeft op de bank'

'Dat is meer dan PSV te bieden heeft op de bank'

3 reacties 3
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Gisteren kwam er via 1908.nl naar buiten dat Feyenoord op pole position zou zitten voor PSV-er Isaac Babadi. De jongeling is al maandenlang in contractonderhandeling met PSV maar er lijkt maar geen schot in de zaak te komen. Redenen genoeg voor Feyenoord om de situatie van Babadi, wiens contract aankomende zomer afloopt, in de gaten houden.

Via een poll in het artikel op onze site vroegen wij ons af of jullie in Babadi een aanwinst voor Feyenoord zien. Van de 670 stemmen is het meerendeel er mee eens: 89% vindt Babadi een versterking, 11% is het daar niet mee eens.

Gast442 ziet hem graag komen vanwege het aantal talenten dat je dan in de selectie hebt. "Hij zou een goede aanwinst zijn. Groot talent. Samen met Milambo, Sauer, Zechiel, Read, Slory zit er toch behoorlijk wat kwaliteit aan te komen."

Minuten maken in de top van Nederland

5314 denkt dat hij wel eens voor Feyenoord zou kunnen kiezen. "Hij wil minuten maken in de top van Nederland en een toptransfer naar het buitenland maken. Dat is meer dan PSV te bieden heeft op de bank."

Gast597 vermoedt dat zijn mentaliteit niet goed is, gezien zijn langdurige contractonderhandelingen met PSV. "Kan goed voetballen maar lijkt de juiste instelling te hebben. Niet doen dus", is hij direct.

Lees ook