Hartman: 'Helaas misten we daarna'

Hartman: 'Helaas misten we daarna'

2 reacties 2
Bron: Veronica
Foto: Pro Shots

Quilindschy Hartman verloor donderdagavond met Feyenoord in de Europa League van AS Roma. De Rotterdammers werden na strafschoppen uitgeschakeld door de Italianen.

Na afloop reageerde Hartman op de uitschakeling. 'Ik denk twee keer al dichtbij geweest en misschien vandaag nog wel dichterbij dan ooit', zegt Hartman voor de camera van Veronica. 'Maar weer niet doorgegaan. Teleurstellend.' Feyenoord speelde de afgelopen seizoenen al vaker tegen de Italianen.

Goed gevoel penaltyserie in

Hartman ging met een goed gevoel de penaltyserie in nadat doelman Timon Wellenreuther in de tweede helft van de verlenging nog een knappe redding verrichtte. 'Ik had gehoopt dat we dat door hadden kunnen trekken in de penaltyserie. We begonnen ook goed. Helaas misten we daarna. Ik heb alle respect voor de jongens die initiatief durven te nemen en in zo'n stadion durven te gaan nemen. Dan kan ik niemand wat kwalijk nemen als hij een bal mist.'

De verdediger blikt nog terug op de verlenging. 'Ik had het gevoel dat we in de verlenging, vooral in de eerste helft, dat we echt wel aan het drukken waren. Ik denk dat we misschien meer hadden moeten spelen op de manier waarop we dat de eerste helft deden van de verlening.' Hartman benadrukt dat er nog genoeg is om voor te spelen. De Rotterdammers spelen volgende week alweer de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen.

Lees meer over
Lees ook