De kranten | 'Spitsen laten het opnieuw afweten'

De kranten | 'Spitsen laten het opnieuw afweten'

22 reacties 22
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren moeizaam van een stug RKC Waalwijk. De Rotterdammers schoten 32 keer op goal, maar wisten slechts één doelpunt te maken. Vooral het maken van doelpunten is lastig, de spitsen en aanvallers scoren niet. 

In het Algemeen Dagblad gaat het vooral over de spitspositie. Lang werd er gesproken over een luxepositie, maar dat is volgens de krant allang niet meer zo. Santiago Gimenez en Ayase Ueda wisten beide het net niet te vinden en daarmee is er wederom een wedstrijd afgesloten zonder een doelpunt van een aanvaller. Mats Wieffer was dit keer de speler die redding bracht voor het elftal van Arne Slot. Het dagblad kopt dan ook: 'Spitsen laten het opnieuw afweten.'

Ook in de Telegraaf aandacht voor het missen van kansen, maar vooral voor Luka Ivanušec, de aanvaller die gisteren voor het eerst in lange tijd weer een basisplaats had, speelde een goede wedstrijd en zelfs matchwinner Wieffer had het er na afloop over. Volgens het dagblad is de vorm van de Kroaat pure winst. 'Vorm Luka Ivanusec is voor Feyenoord de échte winst', kopt de Telegraaf dan ook.

 

Lees ook