Slot houdt hart vast voor komende weken: 'Normaal zou ik dat niet hebben'

Slot houdt hart vast voor komende weken: 'Normaal zou ik dat niet hebben'

56 reacties 56
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft te maken met veel blessuregevallen. In de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen AS Roma mistte trainer Arne Slot verschillende basisspelers, waardoor hij moest puzzelen met de opstelling.

Ook na afloop van de wedstrijd tegen AS Roma uitte Slot zijn zorgen. 'Ik hou mijn hart vast voor de komende weken', zegt Slot tegen het Algemeen Dagblad. 'Normaal zou ik dat niet hebben.' De trainer van Feyenoord benoemt het feit dat hij steeds op dezelfde spelers moet terugvallen al doen de Rotterdammers er alles aan om de jongens voor te bereiden op een druk programma zoals nu. Er is echter een verschil in welke reeks wedstrijden je hebt qua tegenstanders. 'Tegen sommige tegenstanders winnen mijn spelers tien van de tien duels, nu soms maar vijf of zes van de tien'

Blessures

Slot benoemt nogmaals dat hij spelers mist vanwege blessures, en dat ook Javairo Dilrosun vertrok. 'Dan blijf je met beperkte aantallen over.' Slot moet dus steeds gebruik maken van dezelfde spelers. 'Dán krijg je blessures.' Volgens de trainer van de Rotterdammers kun je dat op geen enkele manier de fysieke staf verwijten, en ook niet wijzen naar de manier waarop de spelers op zo'n zware serie zijn voorbereid.

Feyenoord speelt komende zondag alweer de volgende wedstrijd. Dan is RKC Waalwijk in De Kuip de tegenstander. Slot gaf in de persconferentie na afloop aan dat hij verwacht wel weer spelers terug te hebben komende zondag. Daarna spelen de Rotterdammers volgende week donderdag alweer de return in Rome.

Lees ook
Slot komt met update over blessuregevallen
Nieuws

Slot komt met update over blessuregevallen

Lees meer over
Lees ook