'Ik roep al tijden dat Roma-uit een boostwedstrijd kan worden voor Feyenoord'

'Ik roep al tijden dat Roma-uit een boostwedstrijd kan worden voor Feyenoord'

6 reacties 6
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde vandaag gelijk in de tussenronde van de UEFA Europa League. De Rotterdammers weten niet of ze daar tevreden mee moeten zijn, het zwaar gehavende elftal van Arne Slot speelde goed en bleef in de wedstrijd. In de analyse van RTV Rijnmond denkt Emile Schelvis dat Feyenoord een kans maakt in Rome. 

Feyenoord deed het gewoon heel goed, zeker gezien alle afwezigen, dat vindt althans Schelvis. Feyenoord zit nog in de wedstrijd en dat is ontzettend knap als je ziet dat je eindigt met Milambo en Read in het elftal dan gaat het echt nog een wedstrijd worden in Rome. "Ik roep al tijden dat Roma-uit een boostwedstrijd kan worden voor Feyenoord", aldus Schelvis. 

Rome uit kan volgens Schelvis sowieso wel eens de ommekeer worden. Wedstrijden als deze kunnen het elftal echt weer op de goede weg zetten. Daarmee kan het nog een leuk seizoen worden. "Als Feyenoord weer in die vibe komt, zijn ze moeilijk te kloppen." 

Schelvis denkt ook dat Feyenoord nog echt wel een kans gaat maken in Rome. Sinds het vertrek van Mourinho is er ruimte om te voetballen tegen de ploeg van De Rossi. "En dat kunnen ze al twee jaar goed onder Arne Slot", besluit Schelvis. 

 

Lees ook