Feyenoord speelt in De Kuip gelijk tegen AS Roma

108 reacties 108

Feyenoord heeft donderdagavond gelijk gespeeld tegen AS Roma in de tussenronde van de Europa League. In De Kuip werd het 1-1. Bij Feyenoord scoorde Igor Paixão het enige doelpunt.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. Ondanks de vele afwezigen liet de ploeg van trainer Arne Slot zien dat het gevaarlijk kon zijn tegen de Italianen. In de blessuretijd van de eerste helft scoorde Paixão en zorgde het voor een 1-0 ruststand.

In de tweede helft zette AS Roma wat meer druk en was het Romelu Lukaku die de gelijkmaker maakte. Aan het einde van de tweede helft zette Feyenoord nog druk, maar bleef het 1-1.

Return in Rome

Volgende week donderdag speelt Feyenoord de return in Rome. Dan wordt er om 21:00 uur afgetrapt in Stadio Olimpico.