'Sauer in selectie, race tegen de klok voor sterkhouders'

'Sauer in selectie, race tegen de klok voor sterkhouders'

28 reacties 28
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt aankomende donderdag Leo Sauer weer op in de wedstrijd selectie. De jonge Slowaak was tegen Sparta afwezig in de wedstrijd selectie, omdat hij meedeed bij Feyenoord onder 21 op zaterdag.

Het Algemeen Dagblad meldt, dat Sauer vooral meedoet bij onder 21, omdat Arne Slot wil dat spelers ritme willen behouden en daarom tegen Sparta niet bij de selectie zat. Aankomende donderdag tegen AS Roma zit Sauer wel bij de selectie, zo kan hij mogelijk opgaan voor zijn derde Europese wedstrijd dit seizoen. 

Voor zowel Santiago Gimenez als Quinten Timber wordt het een race tegen de klok. De Mexicaan heeft een kuitblessure en er wordt per dag gekeken of hij voldoende vooruit gaat om mee te spelen. Timber heeft zich al weer gemeld op de club. Hij heeft geen last meer van hoofdpijn, maar er wordt ontzettend voorzichtig mee omgesprongen. 

Langer geblesseerden Gernot Trauner, Justin Bijlow en Thomas van den Belt zijn er sowieso niet bij. Alireza Jahanbakhsh is wel weer in staat om te spelen. De Iraniër was tegen Sparta fysiek en mentaal nog niet in orde om te starten, maar kon al wel invallen. Tegen AS Roma zou de rechtsbuiten wel weer kunnen starten.

Lees ook