Feyenoord mist Trauner en Timber tegen Sparta en AS Roma

Feyenoord mist Trauner en Timber tegen Sparta en AS Roma

35 reacties 35
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord kan komende zondag tegen Sparta Rotterdam en volgende week donderdag tegen AS Roma niet beschikken over Gernot Trauner en Quinten Timber, zo bevestigde trainer Arne Slot woensdagavond na de wedstrijd tegen AZ voor de camera van ESPN.

Het tweetal liep een blessure op in de bekerwedstrijd tegen AZ. Trauner moets in de eerste helft naar de kant met een hamstringblessure en Timber kreeg een bal tegen zijn hoofd en heeft een zware hersenschudding.

Trauner werd vervangen door Thomas Beelen en kon lopend naar de kant. Timber kon niet zelfstandig naar de kant waardoor er een brancard hem van het veld moest dragen. Zijn vervanger was Antoni Milambo.

Programma Feyenoord

Feyenoord speelt komende zondag de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd wordt om 20:00 uur gespeeld in De Kuip. Op donderdag 15 februari staat de eerste wedstrijd in het tweeluik tegen AS Roma op het programma in de tussenronde van de Europa League. Ook deze wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip. Een week later wordt in Rome de return gespeeld.

Lees ook