Beelen geeft uitleg over ijspack op bovenbeen

Beelen geeft uitleg over ijspack op bovenbeen

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist te winnen van Sparta Rotterdam in een derby in de Kuip. Thomas Beelen verscheen voor de camera van ESPN, de verdediger had een passnauwkeurigheid van 97%. "Ik gaf ook wel redelijk veel makkelijke ballen, maar dat is wel hoog."

Thomas Beelen had een pak ijs op zijn been na de wedstrijd, maar dat is geen reden tot zorg zegt Beelen: "Niet zo veel aan de hand hoor, alleen een beetje stijf op m'n bovenbeen." Over zijn rol dit seizoen is Beelen nuchter en hij denkt dat de komende periode zijn moment is om zich te laten zien: "Ik denk het wel, je weet dat het in zo'n seizoen kan gebeuren. Ik heb de afgelopen tijd niet veel gespeeld, maar wel veel geleerd. Zeker verdedigend kan ik nog wel veel leren en aan de bal moet ik veel meer denken, zogezegd.

Beelen was in de eerste helft de Feyenoorder met de meeste schoten, beide van afstand. Beelen baalde zichtbaar van zijn gemiste schoten: "Zeker die bal van Mats (Wieffer) had ik denk ik wel kunnen maken." Binnenkort mag Beelen zich meten met Lukaku tegen AS Roma. Over die confrontatie zegt hij lachend: "We gaan het zien, het kan snel gaan. Maar als ik mag spelen dan ga ik mijn uiterste best doen."

Lees ook