Oud-Feyenoorders | Sinisterra laat zich wederom zien

Oud-Feyenoorders | Sinisterra laat zich wederom zien

3 reacties 3
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de zware uitwedstrijd met 0-1 van AZ Alkmaar. De Rotterdammers moesten tot het gaatje gaan om de drie punten veilig te stellen, waar aanstaande woensdag wederom de clash tegen AZ Alkmaar op het programma staat in de kwartfinale van het bekertoernooi. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook de overwinning over de streep konden trekken?


Engeland

Tyrell Malacia zag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 3-0 winnen van West Ham United. Malacia kampt nog steeds met een blessure. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi speelden zondag met 1-1 gelijk tegen Nottingham Forest. Beide Oud-Feyenoorders begonnen in de basis, waar Sinisterra 71 minuten speelde. De Colombiaan gaf nog een assist en haalde een passnauwkeurigheid van 75%. Verder schoot hij drie keer richting doel en kreeg de aanvaller een 7.8 via Sofascore. Senesi speelde 90 minuten en kreeg daarin een gele kaart. Verder won de Argentijn ongeveer 40% van zijn duels en haalde hij een passnauwkeurigheid van 65%. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 6.2. Bournemouth staat op plaats twaalf in de Premier League. 


Gustavo Hamer verloor zaterdag de thuiswedstrijd met 0-5 van Aston Villa. Hamer begon op de bank en werd aan het begin van de tweede helft het veld ingebracht. De middenvelder haalde een passnauwkeurigheid van 86% en gaf drie keypasses. Verder schoot hij nog één keer richting doel. Via Sofascore kreeg Hamer een 7.2 voor zijn invalbeurt. Sheffield United staat op plaats twintig in de Premier League.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 3-0 van Gil Vicente. Aursnes speelde 90 minuten vanaf linksmidden en Kökçü bleef de gehele wedstrijd op de bank zitten. De Noor gaf nog één assist en haalde een passnauwkeurigheid van 86%. Verder schoot hij één keer richting doel en kreeg hij een 7.2 voor zijn prestaties via Sofascore. Benfica staat met deze overwinning op de eerste plaats in de Liga Portugal, omdat de wedstrijd van de nummer twee, Sporting Lissabon, opgeschort is.


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 3-0 van Livingston. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure en Dessers kwam in de 76e minuut het veld in. De Nigeriaanse spits schoot nog twee keer richting doel en alle twee zijn passes kwamen niet aan. Via Sofascore kreeg hij een 5.9 voor zijn invalbeurt. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zaterdag de uitwedstrijd met 0-2 van Antalyaspor. Szymanski speelde 88 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 61%. Verder gaf de Pool twee keypasses en schoot hij twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 7.3. Fenerbahçe staat op plaats één in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook