UPDATE | 'Feyenoord reageert op woorden voorzitter FC Barcelona: 'Totale onzin''

UPDATE | 'Feyenoord reageert op woorden voorzitter FC Barcelona: 'Totale onzin''

10 reacties 10
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft haar 'ja-woord' gegeven aan de omstreden Super League, zo meldt Joan Laporta, voorzitter van FC Barcelona. Laporta is één van de initiatiefnemers van de Super League, zo citeert Fabrizio Romano de voorzitter op zijn X-account.

Onlangs hadden de FIFA en UEFA nog een verbod gelegd op de competitie, maar het Europese Hof van Justitie had dit verbod ongeldig verklaard. De initiatiefnemers konden toen weer hun gang gaan. Volgens Laporta zijn dit de clubs die akkoord hebben gegeven wat betreft de Super League: Inter, Milan, Napoli, Roma, Olympique Marseille, Benfica, Porto, Sporting, Ajax, Feyenoord, PSV, Anderlecht, Club Brugge en alle Spaanse clubs behalve Atlético Madrid.

Feyenoord

Toen het verbod door het Europese Hof van Justitie ongeldig werd verklaard, gaf Feyenoord aan de situatie op de voet te volgen. Toch had de club haar bedenkingen bij het idee of het goed zou zijn. Volgens Laporta hebben de Rotterdammers, naast de collega's uit Amsterdam en Eindhoven, er inmiddels mee ingestemd. 

UPDATE 02-02-2024 17:33

Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad heeft op X geplaatst dat Feyenoord in een reactie op het bovenstaande nieuws heeft aangegeven dat het 'totale onzin' is.

Lees ook