Feyenoord twijfelt of Super League een goed idee is

Feyenoord twijfelt of Super League een goed idee is

15 reacties 15
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft, na de reactie die te lezen was op de blog van NOS, nu ook een reactie gegeven op de eigen website over de Super League. Het Europese Hof van Justitie besliste dat de FIFA en UEFA geen recht hebben om de Super League tegen te houden. De UEFA zou hoge boetes aan spelers en clubs uitdelen, maar dat is dus officieel verboden door het hof.

De Europese supercompetitie zou er dus kunnen komen. Of die er gaat komen en of Feyenoord mee zal doen, is maar de vraag. Gedurende de dag komen er reacties van allerlei stakeholders en clubs.

Feyenoord is duidelijk als het gaat om de contacten die er zijn geweest met initiatiefnemers rondom de Super League. Die contacten zijn er namelijk niet geweest, zegt het artikel op de website. Het statement zegt verder:  ‘Met wat de club tot nu toe weet, heeft het twijfels of dit initiatief voor de meeste clubs en voor de nationale competities een goed idee is. Via de ECA zal de club blijven meedenken over de toekomst, verbeteringen binnen het Europese voetbal en het versterken van de positie van het Nederlandse voetbal.’

Lees ook