Kom jij FR-Fans.nl versterken?

FR-Fans.nl zoekt versterking voor de huidige crew. Ben jij de Feyenoorder die weet hoe hij een nieuwsartikel moet maken en creatief is met schrijven? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou, en kun je snel beginnen!

FR-Fans.nl is de oudste Feyenoord nieuwssite van het internet. Al sinds de oprichting in 2001 zijn we een van de grootste en populairste nieuwssite van het internet. Elke dag proberen wij die vele tienduizenden bezoekers te voorzien van het laatste nieuws, maar ook geruchten en achtergronden over onze prachtige club.

Momenteel zijn wij op zoek naar een aantal mensen van 18 jaar en ouder die als redacteur aan de slag willen gaan voor FR-Fans.nl en die daarmee onze redactie willen versterken. Als redacteur van FR-Fans.nl zorg jij dat op het moment dat je aanwezig bent je de site up-to date is. Dit is voornamelijk in de avonduren en in de weekenden, maar kun je ook op andere momenten is dit mooi meegenomen. Je kunt wekelijks bepalen wanneer je kunt, je zit dus niet vast aan een vast moment, maar de verwachting is wel dat je wekelijks een shift draait.

Wat heeft FR-Fans.nl te bieden?

- Een gezellige crew met allemaal Feyenoorders
- Mogen schrijven voor tienduizenden mensen per dag
- Ervaring opdoen voor de toekomst
- Een prachtige vermelding op je CV
- Flexibele inzet

Ben jij, of ken jij diegene die we zoeken? Vul dan ons contactformulier in.

Klik hier om naar dit contactformulier te gaan. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten