'AC Milan zet Feyenoorder op lijst bij mislopen Zirkzee'

'AC Milan zet Feyenoorder op lijst bij mislopen Zirkzee'

AC Milan wil er komende zomer alles aan doen om oud-Feyenoorder Joshua Zirkzee te halen, dat meldt La Gazetta dello Sport vandaag. De Milanezen zijn overtuigd geraakt van de Nederlander, dit dit seizoen op dreef is bij Bologna FC 1909.

FC Bayern München verkocht Zirkzee in de zomer van 2022 aan FC Bologna 1909. Sindsdien speelde hij 43 officiële wedstrijden voor de Italianen. Hierin was hij goed voor elf doelpunten en vier assists. Zijn meeste doelpunten en assists zijn dit seizoen gemaakt. 

Santiago Gimenez

Mocht AC Milan er niet in slagen om Joshua Zirkzee te halen aankomende zomer, heeft het uiteraard een reservelijst. De Italiaanse topclub wil dan gaan voor Santiago Gimenez, Jonathan David of Viktor Gyökeres. David en Gyökeres spelen voor LOSC Lille en Sporting Clube de Portugal. 

Goed seizoen

Santiago Gimenez is aan een goed seizoen bezig bij Feyenoord. Hij speelde dit seizoen al 26 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers en was daarin 21 keer trefzeker. Hij gaf daarnaast ook vijf assists. De Mexicaan is samen met Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong verwikkeld in een spannende topscorersstrijd.

Lees ook