Transfer

VI: 'Dilrosun op weg naar uitgang, twee clubs komen met bod'

Feyenoord lijkt steeds dichterbij de komst van Luciano Rodriguez. Met het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh en het eventuele vertrek van Javairo Dilrosun uit de Kuip lijken de Rotterdammers voortijdig door te schakelen.

Dilrosun, de laatste wedstrijden pendelend tussen basisspeler en invaller nadat hij lange tijd geen perspectief had geniet interesse van Celta de Vigo en van Lorient FC. De Spaanse en Franse club zijn volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International zo concreet, dat Dilrosun al zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord gespeeld zou kunnen hebben. Beide clubs hebben namelijk al een bod neergelegd in de Kuip.

Rol Dilrosun

De rechtervleugelspits begon vorig seizoen erg goed in het elftal van Arne Slot, maar na verschillende posities te hebben bekleed in het kampioensseizoen verdween hij naarmate de competitie vorderde steeds verder naar de achtergrond. In 39 competitiewedstrijden gaf Dilrosun 6 assists en hij scoorde evenvaak. Beide geïnteresseerde clubs zouden de aanvallers willen kopen. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten