'Rodríguez moet zo'n vijftien miljoen euro kosten'

'Rodríguez moet zo'n vijftien miljoen euro kosten'

57 reacties 57
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou dichtbij de komst van Luciano Rodríguez zijn, zo meldde 1908.nl maandag. De aanvaller speelt momenteel nog bij het Uruguayaanse Liverpool FC, waar hij nog een contract heeft tot medio 2027.

Transferdeskundige Fabrizio Romano meldt op X dat Liverpool FC een bedrag zou willen hebben van vijftien miljoen euro voor zeventig procent van de transferrechten. River Plate zou ook interesse hebben in Rodríguez en zou een bod van zeven miljoen euro hebben gedaan voor zestig procent van de transferrechten. Dit bod is door Liverpool FC afgewezen.

Het is de vraag of Feyenoord wil voldoen aan het bedrag dat er betaald zou moeten worden voor de 20-jarige aanvaller. De actuele marktwaarde volgens Transfermarkt.nl van Rodríguez is momenteel 4,5 miljoen euro.

Arne Slot

Feyenoord zou wel gecharmeerd zijn in Rodríguez. Tegenover ESPN liet Slot na afloop van het duel met FC Twente weten dat de aanvaller een speler is die vanuit het niets een goal kan maken. Momenteel lijkt het daar bij Feyenoord aan te ontbreken. De Rotterdammers hebben de laatste tijd moeite om kansen te creëren.

Transferrecord

Mocht Feyenoord daadwerkelijk vijftien miljoen euro overmaken voor Rodríguez, dan is dat direct een inkomend transferrecord. Nog nooit betaalden de Rotterdammers zoveel voor een speler.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook