'Het voelt vooral als twee verliespunten'

18 reacties 18
Bron: ESPN

Feyenoord speelde op zondagmiddag in de eigen Kuip met 0-0 gelijk tegen FC Twente. Feyenoord had via een penalty op voorsprong kunnen komen, maar spits Santiago Gimenez miste de strafschop. Feyenoord speelde veelal op de helft bij FC Twente, maar kwam niet tot scoren. Analysten noemden het zelfs ‘eenrichtingsverkeer’. Na deze teleurstellende wedstrijd verschijnt Justin Bijlow bij ESPN voor de camera.

‘Ik heb niet veel ballen gehad’, begint Bijlow zijn interview. ‘Maar ik denk niet dat we zelf ook niet veel kansen gecreëerd hebben. En dan krijgen we een penalty en normaal schiet Santi die er wel in.’ Bijlow vond het lastig: ‘Het is lastig er doorheen te komen, dat is frustrerend.’

Bijlow krijgt de vraag wat zijn gevoel is: ‘Het voelt vooral als twee verliespunten, je had het gat groter kunnen slaan. Bijlow gaat door: ‘Ik vond dat we afgelopen woensdag meer tempo in het spel hadden. Het was wat sloom allemaal.’ Bijlow kreeg weinig te doen: ‘Ik denk dat ze alleen in de eerste helft er een of twee keer uitkomen en dan in de laatste minuut nog een schot.’ Bijlow grapt dat de vlekken op zijn tenue van de warming-up zijn gekomen.