'Dit was wel weer zo’n avond en de ploeg pakte dat gelijk op'

'Dit was wel weer zo’n avond en de ploeg pakte dat gelijk op'

15 reacties 15
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Gisteravond werd er een topaffiche afgewerkt in De Kuip. Feyenoord en PSV toonden aan dat ze de beste twee clubs van Nederland zijn. In de AD Voetbalpodcast van het Algemen Dagblad kijkt Sjoerd Mossou met plezier terug op de wedstrijd. 

Mossou wordt gevraagd naar zijn idee over de wedstrijd. "Een echte topwedstrijd, wedstrijd op heel hoog niveau, op een hoog tempo en wederom twee ploegen die elkaar heel weinig ontlopen. Ook heel duidelijk de twee ploegen die ver boven de rest uitsteken in Nederlandse competitie", aldus Mossou.

Niet alleen het elftal van Feyenoord, maar ook het publiek was uitmuntend gisteren. "De Kuip was op zijn best vanavond. Dit was wel weer zo’n avond en de ploeg pakte dat gelijk op. Het helpt elkaar en versterkt elkaar. Je merkte dat psv in de tweede helft almaar moedelozer van werd."

Feyenoord was zeker niet onverdiend de winnaar vond Mossou. "Op basis van de tweede helft vond ik het wel verdiend."

Het is voor Feyenoord wel lekker dat er nog een prijs gewonnen kan worden. "Ja dit is wel een manier om het seizoen in leven te houden voor Feyenoord. Dat bekertoernooi is wel erg lekker als je dat er nog bij pakt als kans voor een prijs. Zeker gezien het kampioenschap al vergeven is."

Lees ook