Vermoedelijke opstelling: 'Slot voert geen wijzigingen door'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot voert geen wijzigingen door'

23 reacties 23
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt woensdagavond in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker de topper tegen PSV. De ploeg uit Eindhoven is koploper in de Eredivisie en wist zich voor deze achtste finales te plaatsen door te winnen van FC Twente. De Rotterdammers wisten te winnen van FC Utrecht en plaatsten zich daardoor voor deze achtste finales.

Mocht Feyenoord morgen winnen van PSV in de eigen Kuip, dan kent het al de tegenstander in de kwartfinale van de beker. AZ zal dan, opnieuw in De Kuip, de volgende tegenstander zijn in het bekertoernooi.

Trainer Arne Slot liet dinsdagmiddag, tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV en werd uitgezonden op Feyenoord ONE weten dat het meespelen van Quilindschy Hartman en Calvin Stengs nog niet zeker is. Of het tweetal inzetbaar is zal morgen worden besloten. Gernot Trauner kan wel gewoon spelen. FR-Fans.nl verwacht dat Slot er voor kiest om met dezelfde elf spelers te starten als in de competitiewedstrijd van afgelopen zondag tegen Vitesse. Dat betekent dat de aanval zal bestaan uit Javairo Dilrosun, Santiago Gimenez en Igor Paixão.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Dilrosun, Gimenez, Paixão.

 

Lees ook