Oud-Feyenoorders | Kökçü en Dessers van groot belang

Oud-Feyenoorders | Kökçü en Dessers van groot belang

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord boekte zondag haar eerste overwinning van het nieuwe jaar, waarmee de Rotterdammers uitlopen op de concurrentie en weer twee punten inlopen op koploper PSV. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een goed resultaat op de ranglijst konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia had afgelopen weekend geen competitiewedstrijd. De eerstvolgende speelronde in de Premier League is tegen Wolverhampton Wanderers op 1 februari om 21.15 uur. 


Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zondag de thuiswedstrijd met 0-4 van Liverpool. Sinisterra begon in de basis en speelde 55 minuten. De Colombiaan haalde een passnauwkeurigheid van 53% en schoot nul keer richting het doel van Liverpool. Via Sofascore kreeg de linksbuiten een 6.6. Senesi zat niet bij de wedstrijdselectie. Bournemouth staat op plaats twaalf in de Premier League.


Gustavo Hamer speelde zondag met 2-2 gelijk tegen West Ham United. Hamer speelde 90 minuten en kreeg daarin een gele kaart. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 80% en gaf hij vier keypasses. Daarnaast schoot de Oud-Feyenoorder drie keer richting doel en kreeg hij een 7.1 via Sofascore. Sheffield United staat op plaats twintig in de Premier League. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen vrijdag de thuiswedstrijd met 2-0 van Boavista. Kökçü begon in de basis en speelde 85 minuten. De Turks international was belangrijk met een assist en haalde daarnaast nog een passnauwkeurigheid van 87%. De middenvelder won ongeveer 30% van zijn duels en kreeg een 7.4 via Sofascore. Aursnes speelde 90 minuten en won daarin ongeveer 50% van zijn duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 86% en kreeg hij ook een 7.4 via Sofascore. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal.


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de uitwedstrijd met 1-4 Dumbarton in de Schotse Cup. Dessers begon in de basis en wist te scoren. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie. Meerdere statistieken over deze wedstrijd zijn niet bekend. Rangers FC staat op plaats twee in de Schotse competitie. 


Turkije

Sebastian Szymanski speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Samsunspor. Szymanski begon in de basis en speelde 80 minuten. De Pool haalde een passnauwkeurigheid van 78% en gaf drie keypasses. Verder schoot de middenvelder twee keer richting doel en kreeg hij een 7.6 via Sofascore. Fenerbahçe staat ondanks het gelijke spel nog steeds bovenaan de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook