LIVESTREAM 14:30 | Persconferentie in aanloop naar bekerkraker met PSV

LIVESTREAM 14:30 | Persconferentie in aanloop naar bekerkraker met PSV

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelt morgen in de TOTO KNVB Beker de wedstrijd tegen PSV. Trainer Arne Slot geeft vanmiddag een persconferentie in aanloop naar dit duel. Deze wordt live uitgezonden op de streamingsdienst Feyenoord One en begint om 14:30 uur.

Achtste finales

Woensdagavond is de achtste finale van de TOTO KNVB Beker waarin Feyenoord het opneemt tegen PSV. De Rotterdammers hopen met een overwinning zicht te houden op een prijs dit seizoen. PSV is tot nu de ongenaakbare koploper en dat zorgt voor een kraker in de beker. De winnaar van de wedstrijd neemt het in de kwartfinale op tegen AZ.

Twee duels verloren

Feyenoord speelde dit seizoen al twee keer eerder tegen PSV. In beide wedstrijden waren de clubs gelijkwaardig, maar trokken de Eindhovenaren aan het langste eind. In de competitie werd het 1-2 voor PSV en aan het begin van het seizoen won PSV de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal van Feyenoord met 0-1.

Vijf wedstrijden zonder overwinning

De Rotterdammers hebben de laatste vijf wedstrijden niet weten te winnen tegen de Eindhovenaren. De laatste overwinning van Feyenoord dateert alweer van 19 september 2021, in Eindhoven werd het 0-4. De laatste thuiswedstrijd die Feyenoord wist te winnen was op 31 januari 2021. In De Kuip eindigde het toen in 3-1.

 

Lees ook