Slot: 'Dennis is wel met een aantal dingen bezig geweest maar die zijn tot op heden nog niet gevallen of lijken geen doorgang te vinden'

Slot: 'Dennis is wel met een aantal dingen bezig geweest maar die zijn tot op heden nog niet gevallen of lijken geen doorgang te vinden'

8 reacties 8
Bron: ESPN
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt vanmiddag in de Eredivisie de wedstrijd tegen Vitesse. Arne Slot is er gewoon bij. De trainer van de Rotterdammers sloeg vrijdag nog de persconferentie over omdat hij ziek was, maar vanmiddag zit hij weer op de bank.

Slot kreeg deze week van de dokter te horen dat het beter was als hij naar huis ging. 'Als trainer doe je er alles alles alles alles aan om niet één minuut te missen', aldus Slot voor de wedstrijd tegen ESPN. 'Totdat de dokter tegen je zegt, nu moet je echt weg gaan, want dit is niet meer goed voor jezelf en je omgeving niet.' Slot was vrijdag en zaterdag wel weer aanwezig.  'Ik heb de bespreking kunnen doen zoals je hoort', zegt een hoorbare schorre Slot.

Gernot Trauner begint vandaag in de basis. Slot krijgt de vraag of hij heeft nagedacht om hem rust te geven, aangezien komende woensdag de wedstrijd tegen PSV in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker op het programma staat. De trainer van Feyenoord weet hoe belangrijk de wedstrijd van vandaag is. 'We hebben gelijk gespeeld tegen NEC. Dit is een hele belangrijke wedstrijd voor ons omdat het de eerst volgende is.' Slot heeft dus niet nagedacht om Trauner rust te geven.

Winterse versterkingen

Mario Been stelt aan Slot de vraag of er deze winterse transferperiode nog inkomende transfers plaatsvinden. 'Dennis is wel met een aantal dingen bezig geweest maar die zijn tot op heden nog niet gevallen of lijken geen doorgang te vinden. De laatste tien dagen van de window, je weet het natuurlijk nooit.' Slot benoemt ook de resultaten van de spelers die interlandverplichtingen hebben. Mogelijk keren er al een aantal spelers vrij snel terug.

Deze week maakte 1908.nl bekend dat Feyenoord geïnteresseerd is in Neco Williams. De verdediger, die onder contract staat bij Nottingham Forest FC, zou de achterhoede van de Rotterdammers moeten komen versterken.

Ook zouden de Rotterdammers hun oog hebben laten vallen op Luciano Rodríguez, zo liet Germán García Grova, journalist van onder meer TyC Sports, weten op X.

Lees ook
'Feyenoord geïnteresseerd in Williams'
Transfer

'Feyenoord geïnteresseerd in Williams'


Lees ook
'Feyenoord doet bod op Luciano Rodríguez'
Transfer

'Feyenoord doet bod op Luciano Rodríguez'

Lees ook