VASF zet deur open voor directie Feyenoord

VASF zet deur open voor directie Feyenoord

23 reacties 23
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord en de Vereniging Aandeelhouders Stadion Feyenoord (VASF) lijken dichter bijelkaar te komen. De VASF wil in gesprek met de club naar aanleiding van de uitspraak van Dennis te Kloese over het samenvoegen van de club en het stadion. 

Voorzitter van VASF Corne Oosterom laat aan RTV Rijnmond weten dat ze in gesprek willen maar er nog geen concrete afspraken zijn gemaakt. De VASF wil weten wat het idee van de club is en onder welke voorwaarden de eenwording volgens de club plaats moet vinden. 

Er is bereidheid om te praten, ook over dit onderwerp,” zegt Conré Oostrom die wel aangeeft dat er wel voorwaarden zijn vanuit de VASF. Er is over en weer spanning tussen de beide partijen. Wanneer een overleg plaats vindt is onduidelijk. 

Te Kloese duidelijk tijdens nieuwjaarsreceptie

Te Kloese was tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie duidelijk over de ambitie van de club wat betreft het stadion. De algemeen directeur van de Rotterdammers gaf aan dat eenwording tussen Feyenoord en De Kuip één van de voornaamste goede voornemens van 2024 is.

Volgens Te Kloese zal het voor iedereen makkelijker zijn om als één partij te onderhandelen. Er zouden nu te veel grijze gebieden zijn dat niet ten goede gaat van de club.

Lees meer over
Lees ook