Mourinho per direct weg bij Feyenoord-opponent AS Roma

Mourinho per direct weg bij Feyenoord-opponent AS Roma

37 reacties 37
Bron: AS Roma
Foto: Pro Shots

José Mourinho is per direct weg AS Roma, waar Feyenoord volgende maand tegen speelt in de UEFA Europa League. Dat meldt de club op zijn officiele website.

Eerder meldde FR-Fans al dat AS Roma in zwaar weer verkeert. Nadat het vorige week in de beker werd uitgeschakeld door stadsgenoot Lazio, wist AS Roma ook afgelopen weekend niet te winnen. In de grote wedstrijden stelt AS Roma teleur en de Romeinen komen op dit moment niet verder dan een negende plek op de ranglijst.

Mourinho zou Mourinho niet zijn als hij niet voor opspraak zou zorgen. Afgelopen weekend mocht de tempramentvolle trainer de wedstrijd vanaf de tribune vanwege een schorsing. Ook liet Mourinho weten niet gediend te zijn van alle kritiek die hij kreeg. In een personconferentie sprak hij de zin: 'De Roma-fans denken dat ik José 'Harry Potter' Mourinho ben.'

José Mourinho kwam in mei 2021 bij AS Roma en leidde zijn team in 2022 naar de overwinning in de Conference League, door met 1-0 van Feyenoord te winnen. Vorig jaar stonden de Romeinen in de finale van de Europa League, maar daar verloren zij na strafschoppen van Sevilla. Dit was de eerste nederlaag van Mourinho in een Europese finale. AS Roma bedankt via de website Mourinho voor zijn passie en inzet voor de club. Deze week wordt nieuws verwacht over de opvolging.

Lees ook
Lees ook