Miljoenenaankoop zakt hard in hiërarchie, nog geen onvrede in staf

Miljoenenaankoop zakt hard in hiërarchie, nog geen onvrede in staf

23 reacties 23
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord leek afgelopen zomer een slag te slaan. De Rotterdammers hebben veel moeite gedaan om Luka Ivanušec over te nemen van Dinamo Zagreb. De linksbuiten was in Kroatië erg belangrijk, dat was zelfs dit seizoen nog te zien in de voorronde van de Champions League. 

In Rotterdam wil het allemaal niet helemaal vlotten. Hij begon nog goed in wedstrijden die volgens trainer Arne Slot door iedereen goed werden gespeeld en dat het heel makkelijk ging. Daarna raakte Ivanušec geblesseerd tegen Celtic en sindsdien is het moeilijk om nog op te vallen, wat volgens de trainer al zichtbaar was in de wedstrijd voor hij geblesseerd uit viel. Slot: "Maar in de qua tegenstand wat meer gelijkwaardige wedstrijden, zoals tegen Celtic, zag je eigenlijk al wat je nu ook ziet: dat hij nog even tijd nodig heeft om een heel belangrijke speler voor Feyenoord te worden," zo citeert het Algemeen Dagblad.

Ivanušec heeft nog steeds de potentie een hele goede voetballer voor Feyenoord te worden, maar de intensiteit waar de ploeg meespeelt is voor de Kroaat nog erg wennen. Zelfs Javairô Dilrosun krijgt inmiddels de voorkeur boven Ivanušec. Toch is Slot niet ontevreden en ziet dat de aanvaller hard werkt om te verbeteren. "Hij werkt echt hard aan de dingen waarvan wij vinden dat hij die beter moet doen."

Lees ook