'In dat kader heeft het management bij Feyenoord vooralsnog een hele dure inschattingsfout gemaakt'

'In dat kader heeft het management bij Feyenoord vooralsnog een hele dure inschattingsfout gemaakt'

37 reacties 37
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen zag Feyenoord gisteren gelijk spelen tegen NEC Nijmegen. Door het gelijke spel lijkt de titel, die toch al ver weg leek omdat het gaat in de winterstop al tien punten was met koploper PSV, verder dan ooit.

Driessen is kritisch op het aankoopbeleid van Feyenoord. De journalist van De Telegraaf doelt op het feit dat de Rotterdammers momenteel vier spelers missen door interlandverplichtingen. 'In dat kader heeft het management bij Feyenoord vooralsnog een hele dure inschattingsfout gemaakt', zegt Driessen in zijn column in De Telegraaf. De Rotterdammers missen Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh, Ayase Ueda en Ramiz Zerrouki. 'Opmerkelijk genoeg geen vaste basisspelers, maar wel spelers die Feyenoord in de breedte kwalitatief redelijk op peil houden.

Driessen denkt dat als er deze winterse transferperiode geen versterking komt, zelfs plek twee op het spel wordt gezet. De journalist van De Telegraaf noemt het zelfs, mocht er inderdaad niemand bijkomen, de tweede dure misser zijn van Dennis te Kloese. Driessen vindt de eerste misser al het halen van zoveel spelers die nu interlandverplichtingen hebben.

Lees meer over
Lees ook