Hartman openhartig: 'Je praat er over met je zaakwaarnemer'

Hartman openhartig: 'Je praat er over met je zaakwaarnemer'

10 reacties 10
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Voor Mats Wieffer en Quilindschy Hartman is 2023 het jaar geweest dat de twee echt zijn doorgebroken. Beide spelers zijn vorig jaar ook international geworden.

Tijdens het trainingskamp in Marbella krijgt het tweetal de vraag of ze, mochten ze een transfer gaan maken, niet samen naar een andere club willen. 'Ik zou het wel heel leuk vinden ja, mochten we ooit naar een andere club gaan, dat we samen zouden zijn', zegt Hartman in gesprek met ESPN. 'Misschien kunnen ze een beetje een package deal maken', zegt Wieffer lachend.

Hartman krijgt de vraag of hij mogelijk deze zomer al de stap gaat maken naar een andere club. 'Ik denk er wel over na. Natuurlijk ben je daar mee bezig. Mee bezig is een groot woord', voegt de verdediger er meteen aan toe. 'In je hoofd denk je er stiekem wel een beetje over na ja. Wanneer is het goede moment voor mij, en wanneer misschien niet. Je praat er over met je zaakwaarnemer. Ik heb nog niet per se duidelijk of ik per se deze zomer weg wil. Ik wil niet per se weg deze zomer. Ik heb het hier echt heel erg naar mijn zin. Er is ook nog genoeg te doen hier bij Feyenoord. Maar ik heb wel zeker de ambitie om uiteindelijk wel de stap te maken. Ik denk dat ik een beetje moet gaan aanvoelen in de loop van dit seizoen of ik daar klaar voor ben.'

De 22-jarige Hartman heeft dit seizoen al 23 wedstrijden gespeeld in het eerste van Feyenoord. Zijn contract bij de Rotterdammers loopt nog tot medio 2026. Wieffer speelde eveneens 23 wedstrijden dit seizoen. Zijn contract loopt een jaar langer door tot medio 2027.

Mochten er clubs aankloppen bij Feyenoord voor het tweetal, dan zullen ze diep in de buidel moeten tasten. Transfermarkt.nl heeft de actuele marktwaarde voor Hartman gezet op 23 miljoen euro. Wieffer heeft een actuele marktwaarde van achttien miljoen euro.

Lees ook