'AS Roma wil ook op de transfermarkt Feyenoord aftroeven'

'AS Roma wil ook op de transfermarkt Feyenoord aftroeven'

33 reacties 33
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou eerder zijn pijlen gemunt hebben op de Braziliaanse verdediger Nino Mota. De 26-jarige verdediger zou rondom de mogelijke transfer van Geertruida op de radar hebben gestaan. Feyenoord-opponent AS Roma zou nu de verdediger willen overnemen van Fluminense in Brazilië, meldt de Italiaanse website Alfredo Pedulla.

AS Roma ziet rechtsback Evan Ndicka met Ivoorkust naar de Afrika Cup gaan en heeft daardoor een vervanger nodig. AS Roma zou willen mikken op een transfer deze winter. Toch lijkt Nottingham Forrest ook nog goede papieren te hebben om Mota over te nemen. Mota heeft een contract tot eind 2024.

Nino Mota zou voor vijf miljoen euro weg mogen in de winter, iets wat meerdere clubs zouden willen betalen voor de talentvolle verdediger. Voor Feyenoord zou deze transfersom en bijbehorende salariskosten iets teveel van het goede zijn. Het zou wel opvallend zijn als de Braziliaan naar Rome zou vertrekken omdat Feyenoord en AS Roma elkaar gaan ontmoeten voor de tussenronde van de Europa League.

Lees ook