Stengs in discussie met Perez: 'En in de wedstrijden tegen Lazio en Celtic?'

Stengs in discussie met Perez: 'En in de wedstrijden tegen Lazio en Celtic?'

9 reacties 9
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Calvin Stengs heeft na afloop van de 2-1 overwinning in het TOTO KNVB Bekerduel tegen FC Utrecht in gesprek met ESPN teruggekeken op de late avondwedstrijd.

Stengs ziet zijn vorm verbeteren naarmate het seizoen vordert maar merkte vandaag wel een verschil in de tweede helft ten opzichte van de eerste helft. De buitenspeler was de grote man in de eerste 45 minuten tegen Utrecht met een goal en een assist, maar was naar eigen zeggen in de tweede helft 'slecht'. Stengs weet ervaringen uit het buitenland bij Feyenoord te gebruiken in zijn ontwikkeling en zegt al met al na zijn terugkeer naar Nederland blij te zijn in Rotterdam.

Stengs raakt in discussie met analist Kenneth Perez, die vindt dat de buitenspelers zich in de grote wedstrijden te weinig laat zien: 'Hij is teruggehaald om in de grote wedstrijden tegen PSV, tegen Ajax en in de Champions League om Feyenoord echt verder te helpen, om de regie te nemen en dat vind ik dat hij te weinig heeft gedaan in die wedstrijden.'

De buitenspeler is het niet met de analist eens: 'En in de wedstrijden tegen Lazio en Celtic? Ik weet het niet? Atlético uit speelde ik ook een goede wedstrijd naar mijn mening', antwoordt de vleugelaanvaller. Hans Kraay Jr. stopt de discussie tussen beiden met de conclusie dat de heren het vanavond niet meer met elkaar eens gaan worden.

Lees ook